En ny hverdag starter! – ripraprylle
Der var engang.....en meget træt mor!

En ny hverdag starter!

children-310223_640

I morgen starter jeg i skole, jeg skrev godt nok et indlæg om at jeg skulle starte i en 10. klasse, læs det her! Men planen den er blevet ændret en smule! Jeg var nemlig til møde på skolen som jeg skal starte på, hvor jeg havde en fornuftig snak med en vejleder derinde. Han lyttede rigtig meget til det jeg havde at tilføje i forhold til mine tidligere på startet studier som jeg har droppet ud af personlige grunde, og med det fortalte jeg at jeg ikke ønsker at skal risikere at komme derud, hvor jeg føler at jeg må droppe ud fordi at presset bliver for stort for mig. Og da jeg har rigtig dårlige karakterer i min 9 klasses afgangseksamen med et 4 tal i skriftlig og mundligt dansk, ikke bestået i matematik og ikke engang været oppe i engelsk, da de godt kunne se at jeg ikke havde lært en skid i de timer jeg har haft engelsk i, ja så har jeg jo logisk nok desværre heller ikke den! Så nej, det korte af det lange er nok bare det at jeg ikke har de karakterer, som jeg ellers drømmer langt efter at have! Så derfor tager jeg nu først det der svare til en 9 klasse i niveau, med et lille skridt ad gangen, frem for at lege sig skide god, for derefter at blive skuffet over mig selv. Nej det kan jeg ligeså godt undgå, og dermed også få gjort det i den korrekte rækkefølge!

Nervøsiteten ramte da ungerne kom i seng! Puha, haha! 😀 Jeg har virkelig præsentations angst! Eller ikke noget seriøst konstateret noget, nej bare virkelig nervøs overfor bar det med tanken om at skulle præsentere mig selv for de andre i klassen hvis vi skal det, fremlæggelser når det kommer så vidt på et tidspunkt! Men når det så er sagt så glæder jeg mega monster meget til at blive udfordret! Og nu vil jeg også sige at det er noget lidt andet end i folkeskolen, det med at skulle fremlægge for i folkeskolen var det ikke kun det med at fremlæge der var ubehageligt, det var mindst ligeså meget det med at føle at man ikke gjorde det godt nok fordi at alle ikke var så søde at smile når man fik øjenkontakt med nogen, men derimod bare et mega nøjeren blik som gav en den underligste lyst til at skide en grøn gris midt i det hele, for derefter at løbe meget langt væk! 😀 Haha! Jeg ved godt at jeg skriver det lidt i sjov her, men nej hvor var der bare ikke noget mere ubehageligt end det, dengang! 🙂 I min situation nu, med VUC den syntes jeg er en lidt anden, for det første så er det en selvvalgt ting, som vi alle er startet på, og ikke med noget som tvang, men af egen lyst! Så derfor giver det da mig en tanke med at folk da ikke gider at skal bruge tid på at nedgøre nogen sådan et sted, vi er jo dog voksne mennesker, som forhåbentligt behandler hinanden med respekt og menneskelig forståelse for forskelligheder og måder at være mennesker på! Jeg håber! Men selvfølgelig mener jeg ikke at alle skal kunne med alle, men hvis vi måske bare kan komme derhen hvor vi kan respekter hinanden som vi hver og især er, så ville det jo være helt fantastisk! 🙂

1873569_logo_large

Nej nu er jeg bare spændt på hvad det er for nogle mennesker, som jeg skal starte denne hverdag sammen med! Det at skal ud og møde nogle personer som jeg ved at jeg kommer til at se til de forskellige timer, det bliver rigtig godt! (: Så min plan er den at jeg tager et skridt ad gangen, og ser hvor langt jeg er når det første halve år er omme. Ellers bare at give den max gas, så jeg har en bedre chance for at få en bedre oplevelse med at skulle til eksamen og derefter tage det gode med mig, som karaktererne kan giver mig! (: Så først 9. klasse og derefter en 10. klasse og derefter…derefter, tage den HG jeg godt kunne tænke mig! 😀   Sååå, det sQu godt nok!

-I morgen skriver jeg et indlæg om hvordan den første dag på skolebænken, den har været… Så det bliver mega spændende, syntes jeg i hvert fald! ;D

-Alina

Spørg endelig hvis du er nysgerrig på et eller andet! (:

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du en kommentar? Skriv den endelig, så vil jeg give dig det bedste svar, jeg har!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var engang.....en meget træt mor!