Adeas trælse morgen, imorges! – ripraprylle
En ny hverdag starter!

Adeas trælse morgen, imorges!

Åhh, for helved hvor var det bare ikke en rar fornemmelse, at aflevere min lille pige i morges! Hun var bare så ked af det. Hun skal fra i dag, og den næste halvanden måneds tid gå i gæstehuset fordi at vores dagplejemor, skal være på kursus. Men puha hvor var hun ikke enig i at jeg skulle af sted og i skole. Hvor skal jeg godt nok tage mig selv i nakken for at skulle kunne gå ud af døren, med en lyd i mine øre af min lille pige som bare er ulykkelig og kalder “Moooarrr” PUH altså. Det giver en klump i halsen, det med at man som mor bare må ignorere det, for derefter at gå ud af døren hvor hendes gråd, bliver lydløst for mig.

Jeg har netop lige snakket med en pædagog som har med Adea afgøre dernede, hvor hun fortalte at hun er ved godt mod og leger og har det godt igen! Lækkert, det kan jeg lide at høre, min SEJE TØS! Jeg er sikker på at hun har sig en helt fantastisk dag, pædagogerne er så søde derinde! Men jeg glæder mig godt nok overdrevet meget, til at skulle hente hende når jeg har fri! <3 🙂

-Alina

Adea 2,8 år gammel.

Spørg endelig hvis du er nysgerrig på et eller andet! (:

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du en kommentar? Skriv den endelig, så vil jeg give dig det bedste svar, jeg har!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny hverdag starter!